Hoe vind je de beste server

We hebben onlangs een hulpprogramma uitgebracht dat is ontworpen om onze klanten te helpen bij het kiezen van een server. Deze instructie laat zien hoe deze tool kunt gebruiken en welke opties er allemaal zijn.

1.  Kies het land waar je de server wilt hebben.
  2. Klik op Geavanceerde opties weergeven om het type server te selecteren waarmee je verbinding wilt maken en het protocol dat je wilt gebruiken.
  3. Dit is de hostnaam van de server, die je moet gebruiken bij handmatige VPN-verbindingsconfiguraties.
  4. Dit is de naam van de server waarmee je verbinding moet maken. Gebruik het om in onze applicatie de server te vinden en er verbinding mee te maken.
  5. Als je op Toon beschikbare protocollen klikt, zie je een lijst met alle verbindingsprotocollen die je kunt gebruiken om verbinding te maken met deze server. Hier kun je ook de TCP- en UDP .ovpn-configuraties downloaden voor handmatige instellingen.

Houd er rekening mee dat al onze apps automatisch de beste server voor jou selecteren.