Waar kunnen we je mee helpen?

Onderwerpen

Waar kan ik de serverlijst van NordVPN vinden?

De lijst met serverlocaties van NordVPN en de protocollen/services die in elk land worden ondersteund, is beschikbaar op https://nordvpn.com/nl/servers/

Op de pagina Servers vind je ook extra informatie over de verschillende servertypes die NordVPN aanbiedt. Het bevat ook de aanbevolen serverkiezer, die de beste server voor je selecteert. Hier is een directe link naar de kiezer: https://nordvpn.com/servers/tools/ .