Ervoor zorgen dat er geen problemen zijn met je account

Als je geen verbinding kunt maken met onze servers, zijn er een paar accountgerelateerde zaken die je moet controleren:

1. Zorg ervoor dat je het juiste wachtwoord gebruikt.

Ga naar de Nord Account-pagina en probeer in te loggen. Als je jouw wachtwoord bent vergeten, kun je deze achterhalen door de volgende stappen te volgen.

Opmerking: Als je het lastig vindt om je wachtwoord te onthouden, download dan een gratis wachtwoord manager, zoals NordPass. Deze wachtwoord manager genereert veilige wachtwoorden voor je en slaat deze veilig op, zodat je in de toekomst geen tijd hoeft te verliezen aan het opnieuw instellen van wachtwoorden. Lees meer over NordPass.
  2. Zorg ervoor dat je account actief is.

Ga naar de Nord Account-pagina en controleer de status van je account. Je zou de status Actief moeten zien onder de NordVPN-dienst.

Als je zeker weet dat jouw account actief is maar de dienst nog steeds niet kunt gebruiken, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam door op de onderstaande e-mail- of chatknoppen te klikken.