Har NordVPN en gratis provperiod?

NordVPN erbjuder inte en gratis provperiod, men vi ger våra kunder 30 dagars återbetalningsgaranti som låter dig prova våra tjänster. Den gör gällande att:
"Varje kund är berättigad till återbetalning, så länge deras första betalning inte är äldre än 30 dagar."

Dessa och andra villkor för vår tjänst finns i våra användarvillkor.

En kostnadsfri testversion är tillgänglig för Android-användare som laddar ner vårt VPN för Android från Google Play. Denna testversion organiseras av Google Play själv och följer dess användarvillkor.

Vi rekommenderar starkt att du ser till att du är inloggad på ditt NordVPN-konto när du vill beställa en provprenumeration eftersom vi endast tillåter en gratis provperiod per kund.

Om du har några frågor angående provperioden kan du kontakta Google Play Store direkt.