VPN för Virgin Media: Så här tittar du säkert på innehåll

För att säkert titta på TV-program och filmer från Virgin Media på din stationära eller mobila enhet med hjälp av Virgin Media Player måste du ansluta till en av följande VPN-servrar i Irland:

• Irland #115
  • Irland #116
  • Irland #117
  • Irland #118
  • Irland #119

För att säkert titta på Virgin TV GO på din stationära enhet kan du ansluta till någon av våra VPN-servrar i Storbritannien

Försök med följande för att åtgärda problemet om du har problem med att ansluta:

Under vissa omständigheter kan streaming-innehåll (med hjälp av video-on-demand, TV-plattformar online eller andra källor) som endast är tillgängligt utanför ditt hemland vara olagligt. Kontrollera alltid om du har laglig rätt att komma åt det material du vill streama.

NordVPN-tjänsten får aldrig användas för att kringgå upphovsrättsregler. NordVPN varken uppmuntrar, uppmanar till eller på annat sätt främjar användningen av tjänsten för sådana ändamål. Läs de allmänna villkoren och NordVPN:s ytterligare villkor för mer information.