Hur skaffar man den senaste versionen av NordVPN-appen för macOS?

Hur skaffar jag den senaste versionen av NordVPN för macOS?

Följ dessa tre enkla steg för att börja använda den nyaste appversionen:

1. Avinstallera de tidigare NordVPN-apparna enligt instruktionerna i den här guiden (det kan vara så att du har båda versionerna installerade, så se till att ta bort båda): https://support.apple.com/en-gb/guide/mac-help/mh35835/ mac .
  2. Ladda ner den senaste versionen av appen genom att klicka här.
  3. Följ den här guiden för att installera appen: https://support.nordvpn.com/hc/sv/articles/19456281201041-Installera-NordVPN-OpenVPN-appen-på-macOS

Varför ska jag skaffa den senaste versionen?

Vi rekommenderar att du använder den senaste macOS-versionen av NordVPN för att få bästa möjliga kvalitet på VPN-anslutningen och de senaste NordVPN-funktionerna. Du kan ladda ner den här versionen av NordVPN för macOS 11 (Big Sur) och senare versioner. Om du har macOS 10.12 (macOS Sierra), 10.13 (macOS High Sierra), 10.14 (macOS Mojave) eller 10.15 (macOS Catalina) laddar du ner den här versionen och kan använda följande funktioner: