VPN för Disney Plus: hur du tittar säkert

Den här artikeln uppdateras när våra konfigurationer ändras. Om du börjar uppleva problem med att använda vårt VPN för Disney Plus kan du komma tillbaka till det här inlägget för att se om det finns någon ny information.

För att kunna använda Disney+ på ett säkert sätt rekommenderar vi att du använder tjänsten när du är ansluten till NordVPN:s servrar.

Så här får du säker åtkomst till Disney+ med NordVPN:

Om du upplever problem när du använder ett VPN för Disney+ kan du prova följande:

• Rensa din webbläsares cacheminne.
  • Anslut till en annan VPN-server.
  • Ändra din enhets DNS-adresser till NordVPN:s DNS-servrar.
  • Få åtkomst till Disney+ i din webbläsare när du använder NordVPN:s webbläsartillägg.

Om ovanstående inte löser ditt problem kan du läsa våra felsökningssteg för streaming. Om du har frågor om hur du streamar säkert med ett VPN för Disney+ kan du kontakta vår kundtjänst.

Under vissa omständigheter kan streaming av innehåll (via video-on-demand, TV-plattformar på nätet eller andra källor) som endast är tillgängligt utanför ditt hemland vara olagligt. Kontrollera alltid om du har laglig rätt att komma åt det material du vill streama.

NordVPN-tjänsten får aldrig användas för att kringgå upphovsrättsregler. NordVPN varken uppmuntrar, inleder eller på annat sätt underlättar användningen av tjänsten för sådana ändamål. För mer information kan du läsa våra allmänna villkor och NordVPN:s ytterligare villkor.