Endre DNS-servere på Android TV med NordVPN

Merk: Når du er koblet til en NordVPN-server, brukes NordVPNs private DNS-servere som standard.

Hvis du ønsker å bruke NordVPNs DNS-servere på Android TV når du ikke er koblet til en NordVPN-server, følger du disse trinnene:

1. Åpne Innstillinger på Android TV. De angis vanligvis ved et tannhjulikon.
  2. Gå til Nettverk og Internett og skriv ned IP-adressen (IP address) (merket «1» på bildet nedenfor).

Velg IP-innstillinger (IP settings) (merket «2» på bildet nedenfor).

3. I IP-innstillinger (IP settings) bytter du til Statisk (Static).

4. Oppgi IP-adressen fra trinn 2.

5. Finn gateway-adressen din (ruter-IP) og oppgi den i det aktuelle feltet.

6. Forsikre deg om at lengden på nettverksprefikset (Network prefix length) er 24 – endre ved behov.

7. Oppgi den første DNS-adressen: 103.86.96.100

8. Oppgi den andre DNS-adressen: 103.86.99.100

Android TV er nå konfigurert til å bruke NordVPNs private DNS-servere i stedet for internettleverandørens standard-DNS-servere.