Bytte protokoll til OpenVPN UDP eller TCP (Windows)

NordVPN-appen for Windows lar deg finjustere VPN-opplevelsen ved å velge VPN-protokoll. Denne veiledningen lærer deg hvordan du endrer NordVPN-protokollen til OpenVPN UDP eller TCP. Før du begynner, oppfordrer vi deg til å lese artikkelen vår om forskjellen mellom TCP og UDP.

På Windows 7 og 8.1:

1. Åpne NordVPN-appen og klikk på tannhjulikonet nederst til venstre.

2. Klikk på «Automatisk tilkobling» på venstre side av innstillingene og sørg for å deaktivere «Velg en VPN-protokoll og -server automatisk». Ved siden av «VPN-protokoll velger du «OpenVPN (UDP)» eller «OpenVPN (TCP)» fra rullegardinmenyen.

På Windows 10 og 11:

1. Åpne NordVPN-appen og klikk på tannhjulikonet for å få tilgang til appinnstillingene.

2. Klikk på «Tilkobling».

3. Ved siden av «VPN-protokoll velger du «OpenVPN (UDP)» eller «OpenVPN (TCP)» fra rullegardinmenyen.