Koble til NordVPN med Firefox-utvidelse

Sette opp NordVPN-utvidelse på Firefox

Du kan få VPN-tjenesten for Firefox fra Firefox-nettstedet for utvidelser.

1. For å installere utvidelsen klikk på Legg til Firefox.

2. Etterpå blir du bedt om å gi tillatelse til denne applikasjonen, klikk på Legg til.

3. Etter det blir du bedt om å tillate at utvidelsen kjører i et privat vindu, merker av dette og klikker på "Ok".

4. Etter at installasjonen er ferdig, vil NordVPN-logoen vises på verktøylinjen oppe til høyre i nettleseren.

5. Klikk på NordVPN-logoen, og du vil bli bedt om å logge på ved hjelp av NordVPN-påloggingsinformasjonen din.

rqRQ7pPllM (1).png

Bruke og tilpasse NordVPN Firefox-utvidelsen

La oss se på hvordan du kan foreta den første tilkoblingen og justere utvidelsesinnstillingene etter dine behov.

UFKZdyiyjO (1).png

1. Beskyttet status: når du kobler til en NordVPN-server, vil dette feltet bekrefte at tilkoblingen din er vellykket ved å vise statusen som Beskyttet.

2. Hurtigtilkobling: den raskeste måten å begynne å bruke NordVPN-utvidelsen. Etter å ha trykket på Hurtigtilkobling, blir du umiddelbart koblet til en NordVPN-server.

3. Søk: mens Hurtigtilkobling-alternativet velger en serverplassering for deg, lar dette alternativet deg spesifisere landet til NordVPN-serveren.

4. Innstillinger: her finner du dine innstillinger for generelletilkoblings, sikkerhet og personvern.

XT93dY7Ndm (1).png

Generelt: i disse innstillingene kan du finne din abonnementsinformasjon, applikasjonsutseende, språkpreferanser og en funksjon for å importere eller eksportere split tunneling innstillinger.
    Tilkobling: når du har åpnet innstillinger for tilkobling, kan du velge å koble til NordVPN-servere automatisk eller legge til URL-er som du ønsker skal utelukkes fra NordVPN-tilkoblingen.
    Sikkerhet og personvern: her, aktiver WebRTC lekkasjealternativ og Threat Protection. Velg også å slå på advarsler for mistenkelige nettsteder.

5. Støttehjelp: mer informasjon om utvidelsen og direktechat med en agent-alternativet finner du her.

DktSIkQhQ9 (1).png

6. Varsler: oppdateringer og nyheter om NordVPN-utvidelsen.

83t9yyLOQD (1).png

7. Hovedutvidelsesvindu: Hvis du klikker her, kan du åpne hovedutvidelsesvinduet.

8. Liste over nylig tilkoblede land: Dette avsnittet viser landene hvor du har opprettet en nylig tilkobling. Dersom du ikke har koblet til en server ennå, finner du anbefalinger for land du kan koble til.