Hvordan sette opp NordVPN med Chrome-utvidelse

Hvordan konfigurere NordVPNs Chrome-utvidelse

1. Last ned VPN Chrome-utvidelse fra nettstedet vårt, eller hent den fra Google Chrome Web Store.
  2. Klikk på knappen Legg til i Chrome .

3. Chrome kan spørre deg om du vil legge til utvidelsen. Klikk på Legg til utvidelsen.

4. Da vil du motta et NordVPN-varsel om at utvidelsen ble lagt til.

5. Etter at installasjonen er fullført, vises NordVPN-logoen på verktøylinjen oppe til høyre i nettleseren. Klikk på NordVPN-logoen, og du vil bli bedt om å enten logge på eller registrere deg med Nord Account.

Hvordan bruke og tilpasse NordVPNs Chrome-utvidelse

Nå som du har et VPN for Chrome, så kan vi se på hvordan du kan foreta din første tilkobling og justere utvidelsesinnstillingene etter dine behov.

1. Beskyttet status: når du kobler til en NordVPN-server, vil dette feltet bekrefte at tilkoblingen din er vellykket ved å vise statusen som Beskyttet.
  2. Hurtigtilkobling: den raskeste måten å begynne å bruke NordVPN-utvidelsen på. Etter å ha trykket på Hurtigtilkobling, blir du umiddelbart koblet til en NordVPN-server.
  3. Søk: mens Hurtigtilkobling-alternativet velger en serverplassering for deg, lar dette alternativet deg spesifisere landet til NordVPN-serveren.
  4. Innstillinger: her finner du dine innstillinger for generelttilkobling, sikkerhet og personvern .

Generelt: i disse innstillingene kan du finne abonnementsinformasjonen din, applikasjonsutseende, språkpreferanser og en funksjon for å importere og eksportere split tunneling-innstillinger.
    Tilkobling: når du har åpnet innstillinger for tilkobling, kan du velge å koble til NordVPN-servere automatisk eller legge til URL-er som du ønsker skal utelukkes fra NordVPN-tilkoblingen.
    Sikkerhet og personvern: her, kan du aktivere WebRTC lekkasjealternativ og Threat Protection. Du kan også velge å slå på sikkerhetsvarsler for mistenkelige nettsteder.

5. Støtte og assistanse: her finner du mer informasjon om utvidelsen og direktechat med en av våre medarbeidere.

6. Varsler: oppdateringer og nyheter om NordVPN-utvidelsen.

7. Hovedvinduet for utvidelser: Hvis du klikker her, kan du åpne hovedvinduet for utvidelser.
  8. Liste over nylig tilkoblede land: Dette avsnittet viser landene hvor du nylig har opprettet en tilkobling. Dersom du ikke har koblet til en server ennå, finner du anbefalinger for land du kan koble deg til.

Og det er alt! Gled deg over å surfe trygt med VPN for Chrome.