Veiledning for Meshnet-brukere

Meshnet er en NordVPN-funksjon som lar deg opprette et sikkert privat nettverk for enhetene dine. Du kan få tilgang til de tilkoblede enhetene eksternt, koble dem sammen, sende nettrafikken din gjennom dem og administrere tilgangen deres.

Du kan også bruke Meshnet til ulike daglige aktiviteter på nettet:

For å konfigurere Meshnet på enheten din og gled deg over fordelene, velger du en Meshnet-konfigurasjonsveiledning for operativsystemet ditt og følger trinnene.

For å lære mer om Meshnet, dets funksjoner og fordeler, besøker du Meshnet-dokumentasjonen.