Hvordan kan vi hjelpe deg?

Emner

Slik oppretter og sletter du Siri-snarveier til NordVPN på iOS

Denne artikkelen er tilgjengelig på engelsk, dansk, tysk, fransk, italiensk, spansk, svensk, nederlandsk, japansk, koreansk, polsk, portugisisk-brasiliansk, tradisjonell kinesisk.

Her ser du hvordan du oppretter Siri-snarveier, som lar deg koble til NordVPN, samt hvordan du sletter dem. 

Konfigurere Siri-snarveier

Du kan opprette Siri-snarveier i NordVPN-appen på få trinn.

  1. Åpne NordVPN-appen på telefonen og klikk på profilikonet nederst til høyre.

    Grensesnittet til NordVPN iOS-appen
     
  2. Klikk på tannhjulikonet øverst til høyre. Da kommer du inn på menyen for innstillinger.


     
  3. Bla nedover til du ser du fanen for Siri-snarveier. Trykk på den.


     
  4. Du ser to alternativer: Hurtigkobling og Frakobling. Velg det første alternativet.


     
  5. Konfigurer snarveien ved å skrive inn setningen du ønsker Siri skal gjenkjenne, eller ved å ta den opp med din egen stemme.



    I dette eksemplet ser du setningen som skrives inn. 
     
  6. Når du skriver inn eller registrerer setningen, vises den med tydelige svarte bokstaver.

    Merk: Du kan fortsatt redigere setningen ved å trykke på den og skrive på nytt, eller ta opp stemmen din på nytt ved å klikke på Endre stemmesetning

    .Klikk på Ferdig. Dersom tastaturet er synlig, finner du knappen nederst til høyre (eksempel 1). Hvis den ikke er synlig, finner du den nederst i midten like over Fjern snarvei (eksempel 2)

    Eksempel 1:

    NordVPN kobler seg til Siri

    Eksempel 2:

Slette Siri-snarveier

Slik sletter du Siri-snarveier.

  1. Finn Snarveier-appen på iOS-enheten din. Du finner den ved å bruke søkefeltet i appbiblioteket. Når du ser Snarveier-appen – trykk for å åpne den.


     
  2. I Snarveier-appen finner du alle snarveiene du har opprettet (vær oppmerksom på at noen snarveier er opprettet som standard),  og du kan redigere og slette dem.



    Hold fingeren på snarveien du ønsker å slette til du ser en tabell under:



    Du får se ulike måter å samhandle med snarveien på. For å slette den, klikker du på det siste alternativet: Slett.
  3. Du må bekrefte slettingen – trykk på Slett snarvei én gang til.

Var denne artikkelen nyttig?
Takk!