Hva er Incogni?

Incogni er en tjeneste for fjerning av personlig informasjon, som jobber for å slette informasjon datameglere og lignende enhter innehar om deg.

Mange tjenester innhenter sensitive opplysninger om deg (som fullt navn, telefonnummer, e-postadresse, fødselsdato og sted), noe som gjør at lumske virksomheter kan profilere deg og utsette deg for risiko for identitetstyveri. Incogni ber disse tjenestene om å fjerne denne informasjonen på dine vegne i samsvar med gjeldende personvernlover. Du kan lese om hvordan alt dette fungerer på Incogni-siden vår.

Dersom du har spørsmål eller forespørsler i forbindelse med Incogni, kan du ta en titt på Incognis kundesenter.