Har NordVPN en gratis prøveperiode?

NordVPN tilbyr ikke en gratis prøveperiode for kjøp som gjøres på nettstedet, men vi gir kundene våre en 30-dagers pengene-tilbake-garanti for å prøve tjenestene våre: "Alle kunder har rett til refusjon, så lenge den første betalingen ikke er eldre enn 30 dager."

Dette og andre vilkår for tjenesten vår finner du i våre tjenestevilkår.

En gratis prøveperiode er tilgjengelig for Android-brukere som laster ned vårt VPN for Android fra Google Play. Denne prøveversjonen er organisert av Google Play selv og følger deres tjenestevilkår.

Husk at vi kun tillater én gratis prøveperiode per kunde, så pass på at du logger på NordVPN-kontoen din når du bestiller et abonnement. Du kan avbryte den gratis Android-prøveversjonen (og unngå å bli belastet) på Google Play.

Hvis du har spørsmål om prøveperioden, kan du kontakte Google Play Store direkte.