Bruke en NordVPN-kupongkode

Følg disse trinnene for å bruke en NordVPN-rabattkode:

1. Gå til prissiden vår her.
  2. Velg abonnementet du ønsker.
  3. Finn lenken Har du en kupong? til høyre på siden, rett under «Totalsum».
  4. Trykk på Har du en kupong?, skriv inn kupongkoden og trykk på Bruk:
  5. Tilbudet tilsvarende NordVPN-kupongkoden legges til kjøpet.
  6. Du kan fortsette å betale ved å fylle ut nødvendig informasjon til venstre på siden. Om nødvendig kan du følge en veiledning om hvordan du foretar et kjøp.

Og du er ferdig!

Forresten! NordVPN gir rabatter undervisse hendelser, for eksempel på Black Friday og Cyber Monday. Sørg for å sjekke hovedsiden vår regelmessig for eventuelle aktive tilbud.