Uautorisert bruk av kreditt- eller debetkort

NordVPN tilbyr VPN-tjenester gjennom abonnementer. Hvis du ser et mistenkelig trekk fra NordVPN eller et hvilket som helst Nord-produkt på bankutskriften, kan du kontakte kundestøtte for å få hjelp:

• E-post: support@nordvpn.com
  • Livechat: Klikk på chatteboblen nederst til høyre på nettstedet.

For å hjelpe med å identifisere betalingen oppgir du disse detaljene:

• De første seks og de siste fire sifrene på kortet
  • Kortinnehavers navn
  • Trukket beløp
  • Transaksjonsdato

Noen ganger kan trekket skyldes at en venn eller et familiemedlem bruker kortet ditt.