Kan jeg bruke et eksternt skrivebord med NordVPN

Du kan enkelt konfigurere en tilkobling til eksternt skrivebord med NordVPNs Meshnet-funksjon. Bare følg veiledningen om hvordan du får ekstern tilgang til datamaskinen via Meshnet.

Vær klar over at dette er den eneste måten å bruke et eksternt skrivebord på en trygg måte med NordVPN på – av sikkerhetsgrunner støtter ikke NordVPN portvideresending, noe som ellers er et krav ved tilkobling til eksternt skrivebord. Dersom du er nysgjerrig på hvorfor, har vi en artikkel som forklarer samspillet mellom portvideresending og VPN-er.