VPN for BBC: Slik ser du det på en sikker måte

Denne artikkelen oppdateres hver gang konfigurasjonene våre endres. Dersom du begynner å oppleve problemer når du bruker VPN-et vårt til BBC-strømmer, kan du komme tilbake til dette innlegget for å se om det foreligger ny informasjon.

For sikker tilgang til BBC-strømmer anbefaler vi at du bruker tjenesten mens du er koblet til NordVPN-servere

Slik får du tilgang til BBC og BBC iPlayer på en trygg måte med NordVPN:

Dersom du opplever problemer når du bruker et VPN til BBC, kan du prøve følgende:

• Tøm nettleserens hurtigbuffer.
  • Koble til en annen VPN-server.
  • Endre enhetens DNS-adresser til NordVPNs DNS-servere.
  • Få tilgang til BBC iPlayer i nettleseren når du bruker NordVPNs nettleserutvidelse.

Dersom ovennevnte ikke løser problemet, kan du konsultere feilsøkingstrinnene for strømming. Ved spørsmål om hvordan du strømmer på en sikker måte ved å bruke et VPN til BBC, kontakter du kundestøtten vår.

Under visse omstendigheter kan det være ulovlig å strømme innhold (ved hjelp av video-on-demand, nettbaserte TV-plattformer eller andre kilder) som kun er tilgjengelig utenfor landet du er bosatt i. Kontroller alltid om du har lovhjemmel for å utøve tilgang til materialet du ønsker å strømme.

NordVPN-tjenesten bør aldri brukes til å omgå regler om opphavsrett eller andre regler. NordVPN verken promoterer, oppfordrer til eller på annen måte tilrettelegger for bruk av tjenesten til slike formål. For flere detaljer kan du lese de generelle tjenestevilkårene og NordVPNs tilleggsvilkår.