Hva er Threat Protection

Threat Protection Pro er en spesiell NordVPN-funksjon som automatisk blokkerer annonser, sporere og URL-er med skadevare. Det sletter også skadelig programvare som har blitt lastet ned. For at Threat Protection Pro skal fungere, kreves det ikke en aktiv VPN-tilkobling. For å lese mer om den klikk her.

Threat Protection Pro er tilgjengelig på:

• Windows (Du kan også velge Threat Protection-versjonen)
  • macOS (Du kan også velge Threat Protection i App Store NordVPN-versjonen)

Threat Protection er en funksjon som beskytter deg mot annonser, usikre tilkoblinger og ondsinnede sider mens du er tilkoblet NordVPN-serveren.

Threat Protection er tilgjengelig på:

• Android
  • iOS
  • Linux
  • macOS
  • Windows
  • NordVPN Chrome-utvidelse
  • NordVPN Firefox-utvidelse
  • NordVPN Edge-utvidelse

Hva er forskjellen mellom Threat Protection Pro og Threat Protection?

Det er et par hovedforskjeller mellom disse funksjonene:

• Threat Protection Pro virker uten å være koblet til VPN, mens for at Threat Protection funksjonen skal være tilgjengelig - må du være koblet til en NordVPN-server.
  • Disse funksjonene er tilgjengelig på ulike OS-systemer: Kun Windows- og macOS-enheter støtter begge disse funksjonene, mens, Android, iOS- og Linux-enheter samt Chrome-, Firefox- og Edge-utvidelser bare støtter Threat Protection.
  • Threat Protection Pro sletter all nedlastet skadelig programvare, mens Threat Protection ikke gjør det.