Hvordan endrer jeg registrert e-postadresse?

For å endre e-postadressen du registrerte NordVPN-kontoen med, må du fylle ut søknadsskjemaet for endring av e-post. Hvis du ikke kan åpne skjemaet, kan du kontakte støtteteamet.

Merknad: Endringen gjelder for alle Nord Security-tjenester, inkludert NordLocker og NordPass.

Følg instruksjonene nedenfor for å endre registrert e-postadresse.

1. Åpne søknadsskjemaet for endring av e-post fra NordVPN.
  2. Fyll ut feltene angitt nedenfor. Denne informasjonen kreves for å sikre at ingen foretar uautoriserte endringer på kontoen.
    • Kontoens nåværende e-postadresse: Oppgi e-postadressen du for øyeblikket bruker til NordVPN.
    • E-postadresse for kontakt (valgfritt): Hvis du ønsker, kan du oppgi en annen e-postadresse for NordVPNs støtte kan kontakte deg på vedrørende endringer du foretar.
    • Innbetalt beløp: Skriv inn beløpet du betalte sist du foretok en betaling til NordVPN.
    • Metode: Velg måten du foretok den siste betalingen på (for eksempel kredittkort eller PayPal) og oppgi annen nødvendig informasjon.
    • Betalingsdato: Velg den nøyaktige datoen for den siste betalingen.
    • Ønsket e-postadresse eller brukernavn: Oppgi den nye e-postadressen du ønsker å bruke for NordVPN-kontoen.
    • Har du en NordLocker- eller NordPass-konto? Gi oss beskjed dersom du også har en konto for NordLocker eller NordPass.
    • Beskrivelse (valgfritt): Legg til ytterligere kommentarer eller forespørsler til støtteteamet.
    • Vedlegg (valgfritt): Legg ved et bilde av den siste betalingen for å bidra til å fremskynde prosessen.
  1. Klikk på «Send inn»-knappen for å fullføre.

Støtteteamet tar kontakt med deg innen 24 timer etter at du sendte inn forespørselen. Vi sender en melding til e-postadressen som er registrert med NordVPN-kontoen (eller til «E-postadresse for kontakt» hvis du fylte ut dette feltet i skjemaet.)