Hva er retningslinjene deres for åpent kjøp?

Her er refusjons- og kanselleringsvilkårene som danner grunnlaget for åpent kjøp i 30 dager:

«… dersom du ikke er fornøyd med tjenestene, kan du si opp abonnementet og be om refusjon innen 30 dager etter kjøp av tjenestene («åpent kjøp»). Vær oppmerksom på at abonnementene kan refunderes under åpent kjøp kun etter det første kjøpet. Når et abonnement fornyes, kan det ikke refunderes under åpent kjøp, med mindre gjeldende lovgivning tilsier noe annet.»

Disse og andre vilkår for tjenesten finner du i tjenestevilkårene.

Her er instruksjoner til hvordan du kansellerer automatisk betalingsfornyelse.

Be om en refusjon

Dersom du ønsker å be om refusjon, kan du kontakte kundestøtteteamet via live chat på support.nordvpn.com og angi at du ønsker refusjon.

1. Du mottar en link til Nord Account-dashbordet. Følg linken og verifiser at det er du som prøver å få tilgang til kontoen.

2. I neste vindu ser du hvilke betalinger som er berettiget til refusjon. Slike betalinger kommer til å ha en Refusjon-knapp tilgjengelig. For å gå videre klikker du på Refusjon (Refund).

Vær oppmerksom på at ikke alle betalinger er berettiget til refusjon, og at bestemte vilkår gjelder avhengig av hvor du kjøpte abonnementet:
    • Apple App Store: Abonnementer kjøpt via Apple App Store er underlagt Apples policyer for refusjon. Vi kan ikke utstede refusjon for betalinger foretatt gjennom Apple App Store. For assistanse kan du ta kontakt med Apple direkte via Apples kundestøtte.

• Amazon Appstore: Dersom du betalte for abonnementet via Amazon App Store, kan du kontakte Amazon direkte for å få assistanse via Amazons støtte.

• Google Play Store: Refusjon av betalinger foretatt gjennom Google Play Store kan forespørres gjennom NordVPNs kundestøtte, forutsatt at de faller innenfor refusjonsvilkårene beskrevet ovenfor. I tillegg kan du be om refusjon direkte fra Google Play-kontoen dersom betalingen ble foretatt i løpet av de siste 48 timene. For flere detaljer kan du besøke Google Plays støtte.

• Forhandlere: Dersom du har betalt for et abonnement utenfor NordVPN-nettstedet (f.eks. fysisk butikk, nettbutikk eller markedsplass som BestBuy eller StackSocial), kan du kontakte forhandleren direkte angående refusjonen.
  1. I neste vindu velger du årsaken til at du kansellerer tjenesten og ber om refusjon. Tilbakemeldingen din er uvurderlig fordi den hjelper oss å identifisere forbedringsområder og sikrer en bedre opplevelse for alle brukerne.
    Når du er ferdig, klikker du på Send inn og gå videre (Submit and Continue).

2. Du kommer til å se refusjonssammendraget. Du kan bekrefte det ved å klikke på Refusjon (Refund).

3. Etter at du har sendt inn forespørselen, mottar du en e-postbekreftelse som bekrefter at refusjonen er bestilt (refund has been ordered).

4. Du bør nå se refusjonsstatus for betalingen som Avventer refusjon (Refund Processing). Dette betyr at forespørselen er mottatt og er foreløpig under behandling. Denne prosessen kan vare i opptil noen timer.

5. Når refusjonen er fullført, endres refusjonsstatusen på kontrollpanelet til Refundert (Refunded), og du mottar en e-postbekreftelse. Vær oppmerksom på at det kan ta opptil ti virkedager før refusjonen er på kontoen, avhengig av betalingsmåten. Dersom det oppstod en feil eller du har andre spørsmål, kan du kontakte kundestøtteteamet vårt direkte.