Kan ik het Nord Security Center gebruiken op oudere Windows- en macOS-versies?

Het Nord Security Center ondersteunt geen eerdere versies van Nord Security-producten. Als jouw apparaat een oudere versie van Windows of macOS gebruikt die niet compatibel is met de nieuwste Nord Security-apps, kun je het Nord Security Center niet gebruiken voor installatie.

Maak je geen zorgen — je kunt nog steeds profiteren van je bundelabonnement door versies van NordVPNNordPass, en NordLocker te gebruiken die compatibel zijn met je apparaat.

NordVPN

NordPass

NordLocker

Je kunt je bestanden uploaden naar versleutelde cloudopslag en ze openen op oudere Windows- of macOS-apparaten met behulp van de service NordLocker's Web Access.