Snelheid verbeteren bij gebruik van NordVPN op iOS

Als je een trage internetsnelheid ervaart terwijl je verbonden bent met NordVPN op iOS, probeer dan een van de volgende stappen om dit te verhelpen:

1. Start je apparaat opnieuw op.
  2. Schakel over naar het NordLynx -protocol.
  3. Als je wifi gebruikt, schakel dan over naar een mobiele verbinding en vice versa.
  4. Schakel over naar een VPN die geografisch dichter bij je staat.
  5. Schakel over naar een server met een lager percentage van de serverbelasting. Als de serverbelasting hoger is dan 70%, raden we aan om een andere server te gebruiken.
  6. Gebruik een andere verbindingsmethode/protocol voor je apparaat. Zelfstudies over verschillende verbindingsmethoden vind je hier: https://support.nordvpn.com/hc/nl/sections/19326604860945-iOS