VPN voor Virgin Media: zo bekijk je inhoud veilig

Om veilig tv-programma's en films van Virgin Media op je desktop of mobiele apparaat te bekijken met de Virgin Media Player, moet je verbinding maken met een van de volgende VPN-servers in Ierland:

• Ierland #115
  • Ierland #116
  • Ierland #117
  • Ierland #118
  • Ierland #119

Om veilig Virgin TV GO op je desktopapparaat te bekijken, maak je verbinding met een van onze VPN-servers in het Verenigd Koninkrijk

Als je problemen hebt om verbinding te maken, probeer dan het volgende om het probleem op te lossen:

Onder bepaalde omstandigheden is het illegaal om content te streamen (met behulp van video-on-demand, online tv-platforms of andere bronnen) die alleen toegankelijk is buiten het land waar je woont. Controleer altijd of je de wettelijke bevoegdheid hebt om het materiaal te streamen.

De NordVPN-service mag nooit worden gebruikt om copyright of andere voorschriften te omzeilen. Het gebruik van de service voor dergelijke doeleinden wordt niet gepromoot, aanbevolen of anderszins gefaciliteerd door NordVPN. Lees de Algemene servicevoorwaarden en Aanvullende voorwaarden van NordVPN voor meer informatie.