Handleiding voor Meshnet-gebruikers

Meshnet is een NordVPN-functie waarmee je een veilig privénetwerk voor je apparaten kunt maken. Je kunt op afstand toegang krijgen tot de verbonden apparaten, ze aan elkaar koppelen, je online verkeer via hen verzenden en hun toegang beheren.

Je kunt Meshnet ook gebruiken voor verschillende dagelijkse online activiteiten:

Als je Meshnet op je apparaat wilt instellen en van de voordelen ervan wilt genieten, kies je een Meshnet-installatiehandleiding voor je besturingssysteem en volg je de stappen.

Ga naar de Meshnet-documentatie voor meer informatie over Meshnet, de functies en de voordelen ervan.