NordVPN Siri-snelkoppelingen op iOS maken en verwijderen

Dit is hoe je Siri-snelkoppelingen maakt om met NordVPN te verbinden en hoe je ze kunt verwijderen.

Siri-snelkoppelingen instellen

Je kunt in een paar stappen Siri-snelkoppelingen maken in de NordVPN-app.

1. Open de NordVPN-app op je telefoon en klik op het profielpictogram in de rechterbenedenhoek.

NordVPN iOS app interface

2. Klik op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek. Dit leid je naar het instellingenmenu.

3. Scrol naar beneden totdat je het tabblad Siri-snelkoppelingen ziet. Tik erop.

4. Je ziet twee opties: Quick Connect en Disconnect. Kies de eerste optie.

5. Stel de snelkoppeling in door de zin te typen die je Siri wilt laten herkennen of door deze met je eigen stem op te nemen.

In dit voorbeeld zie je de getypte zin.

6. Zodra je de zin invoert of opneemt, wordt deze in heldere zwarte letters weergegeven.

Opmerking: je kunt de zin nog steeds bewerken door erop te tikken en je stem opnieuw te herschrijven of op te nemen door op Change Voice Phrase te klikken.

Klik op Gereed. Als je toetsenbord zichtbaar is, bevindt de knop zich in de rechterbenedenhoek (voorbeeld 1). Als dit niet het geval is, vind je deze in het midden onderaan net boven de zin Remove Shortcut (voorbeeld 2).

Voorbeeld 1:

NordVPN verbinden met Siri

Voorbeeld 2:

Siri-snelkoppelingen verwijderen

Zo verwijder je Siri-snelkoppelingen.

1. Zoek de app Snelkoppelingen op je iOS-apparaat. Je kunt het vinden via de zoekbalk in de App-bibliotheek. Zodra je de snelkoppelingen-app ziet, tik je erop om deze te openen.

2. In de snelkoppelingen-app kun je alle snelkoppelingen vinden die je hebt gemaakt (houd er rekening mee dat sommige snelkoppelingen standaard zijn gemaakt), bewerken en verwijderen.

Houd je vinger op de snelkoppeling die je wilt verwijderen totdat er een tabel onder verschijnt:

Je ziet verschillende opties voor de snelkoppeling. Om hem te verwijderen, klik je op de laatste optie: Verwijderen.
  3. Je moet de verwijdering bevestigen — dus tik nogmaals op Snelkoppeling verwijderen.