VPN voor Disney Plus: hoe je het veilig kunt kijken

Dit artikel wordt bijgewerkt wanneer onze configuraties veranderen. Als je problemen hebt met het gebruik van onze VPN voor Disney Plus, lees dan dit bericht om te zien of er nieuwe informatie is.

Om Disney+ veilig te bekijken, adviseren we om de service te gebruiken terwijl je verbonden bent met NordVPN-servers.

Zo krijg je veilig toegang tot Disney+ met NordVPN:

Als je problemen ondervindt tijdens het gebruik van een VPN voor Disney+, probeer dan het volgende:

• Wis de cache van je browser.
  • Maak verbinding met een andere VPN-server.
  • Wijzig de DNS-adressen van je apparaat naar de DNS-servers van NordVPN.
  • Open Disney+ in je browser terwijl je de browserextensie van NordVPN gebruikt.

Als het bovenstaande je probleem niet oplost, raadpleeg dan onze stappen voor het oplossen van problemen met streamen. Als je vragen hebt over hoe je veilig streamt met een VPN voor Disney+, neem dan contact op met onze klantondersteuning.

Onder bepaalde omstandigheden is het illegaal om content te streamen (met behulp van video-on-demand, online tv-platforms of andere bronnen) die alleen toegankelijk is buiten het land waar je woont. Controleer altijd of je de wettelijke bevoegdheid hebt om het materiaal te streamen.

De NordVPN-service mag nooit worden gebruikt om copyright of andere voorschriften te omzeilen. Het gebruik van de service voor dergelijke doeleinden wordt niet gepromoot, aanbevolen of anderszins gefaciliteerd door NordVPN. Lees onze Algemene servicevoorwaarden en de Aanvullende voorwaarden van NordVPN voor meer informatie.