Vejledning til Meshnet-brugere

Meshnet er en NordVPN-funktion, som giver dig mulighed for at oprette et sikkert privat netværk til dine enheder. Du kan få fjernadgang til de tilsluttede enheder, forbinde dem med hinanden, dirigere din internettrafik gennem dem og administrere deres adgang.

Du kan også bruge Meshnet til forskellige daglige onlineaktiviteter:

For at opsætte Meshnet på din enhed og nyde dets fordele, skal du vælge installationsvejledning til Meshnet til dit operativsystem og følge trinene.

Du kan få mere at vide om Meshnet, dets funktioner og fordele i dokumentationen om Meshnet..