Skift dine DNS-servere på Android TV med NordVPN

Bemærk: Når du har forbindelse til en NordVPN-server, bruges NordVPN's private DNS-servere som standard.

For at bruge NordVPN's DNS-servere på Android TV, når det ikke er forbundet til en NordVPN-server, skal du følge disse trin:

1. Åbn Indstillinger på dit Android TV. De er normalt markeret med et tandhjulsikon.
  2. Gå til Netværk og internet (Network and Internet), og skriv IP-adressen ned (markeret som "1" på billedet nedenfor).

Vælg IP-indstillinger (IP settings) (markeret som "2" på billedet nedenfor).

3. I IP-indstillinger (IP settings) skal du skifte til Statisk (Static).

4. Indtast IP-adressen fra trin 2.

5. Find din gateway-adresse (router-IP), og indtast den i det relevante felt.

6. Sørg for, at længden på netværkspræfikset (Network prefix length) er 24 – skift om nødvendigt.

7. Indtast den første DNS-adresse: 103.86.96.100

8. Indtast den anden DNS-adresse: 103.86.99.100

Android TV er nu konfigureret til at bruge NordVPN's private DNS-servere i stedet for din internetudbyders standard DNS-servere.