Sådan skifter du protokol til OpenVPN UDP eller TCP (Windows)

Med NordVPN's Windows-app kan du finjustere din VPN-oplevelse ved at vælge din VPN-protokol. Denne vejledning giver dig oplysninger om, hvordan du ændrer NordVPN-protokollen til OpenVPN UDP eller TCP. Vi anbefaler, at du læser vores artikel om forskellen mellem TCP og UDP, før du går i gang.

På Windows 7 og 8.1:

1. Åbn NordVPN-appen, og klik på tandhjulsikonet i nederste venstre hjørne.

2. Klik på "Forbind automatisk" i venstre side af indstillingerne, og sørg for at deaktivere "Vælg en VPN-protokol og -server automatisk". Ud for "VPN-protokol" skal du vælge "OpenVPN (UDP)" eller "OpenVPN (TCP)" i rullemenuen.

På Windows 10 og 11:

1. Åbn NordVPN-appen, og klik på tandhjulsikonet for at få adgang til appindstillingerne.

2. Klik på "Forbindelse".

3. Under "VPN-protokol" vælges "OpenVPN (UDP)" eller "OpenVPN (TCP)" i rullemenuen.