Opet forbindelse til NordVPN med Edge-udvidelsen

Konfiguration af NordVPN-udvidelsen på Firefox

Du kan få VPN-tjenesten til Firefox fra Firefox-webstedet med udvidelser.

1. Klik på Tilføj til Firefox for at installere udvidelsen.
  2. Bagefter bliver du bedt om at give tilladelse til denne applikation, klik på Tilføj.
  3. Derefter bliver du bedt om at tillade udvidelsen at køre i et privat vindue. Kontroller dette, og klik på "Okay".
  4. Når installationen er færdig, vises NordVPN-logoet på værktøjslinjen i øverste højre hjørne af browseren.
  5. Klik på NordVPN-logoet. Herefter bliver du bedt om at logge ind. Brug dine NordVPN-legitimationsoplysninger til at gøre det.
    rqRQ7pPllM (1).png

Brug og tilpasning af NordVPN Firefox-udvidelse

Lad os se på, hvordan du kan oprette den første forbindelse og justere udvidelsesindstillingerne, så de passer til dine behov.

UFKZdyiyjO (1).png

1. Beskyttet status: Når du opretter forbindelse til en NordVPN-server, bekræfter denne bjælke, at din forbindelse er vellykket ved at vise statussen som Beskyttet.

2. Forbind hurtigt: Den hurtigste måde at begynde at bruge NordVPN-udvidelsen på. Når du har trykket på Forbind hurtigt, vil du straks blive forbundet til en NordVPN-server.

3. Søg: Mens indstillingen Forbind hurtigt bestemmer en serverplacering for dig, giver denne mulighed dig mulighed for at angive NordVPN-serverens land.

4. Indstillinger: Her kan du finde indstillingerne for Generelt, Forbindelse samt Sikkerhed og privatliv.
    XT93dY7Ndm (1).png
    Generelt: I disse indstillinger kan du finde dine abonnementsoplysninger, applikationsudseende, sprogpræferencer og en funktion til indstillinger for import og eksport split tunneling.
    Forbindelse: Når du åbner forbindelsesindstillingerne, kan du vælge at oprette forbindelse til NordVPN-servere automatisk eller tilføje webadresser, som du ønsker udelukket fra NordVPN-forbindelsen.
    Sikkerhed og privatliv: Her kan du aktivere indstillingen for WebRTC-lækager og Threat Protection. Du kan også vælge at slå sikkerhedsadvarsler for mistænkelige websteder til.

5. Supporthjælp: Flere oplysninger om udvidelsen og muligheden for at chatte live med en agent kan findes her.
    DktSIkQhQ9 (1).png
  6. Meddelelser: Opdateringer og nyheder om NordVPN-udvidelsen.
    83t9yyLOQD (1).png

7. Startvindue for udvidelser: Hvis du klikker her, kan du åbne startvinduet for udvidelser.
  8. Liste over forbindelser til nylige lande: Dette afsnit viser de lande, som du for nylig har oprettet forbindelse til. Hvis du ikke har oprettet forbindelse til nogen server endnu, finder du anbefalinger til lande, du kan oprette forbindelse til.