Sådan opretter og sletter du NordVPN Siri-genveje på iOS

Sådan opretter du Siri-genveje, som giver dig mulighed for at oprette forbindelse til NordVPN, og sådan sletter du dem.

Opsætning af Siri-genveje

Du kan oprette Siri-genveje i NordVPN-app'en i få trin.

1. Åbn NordVPN-app'en på din telefon, og klik på profilikonet i nederste højre hjørne.

NordVPN iOS-appens brugerflade

2. Klik på tandhjulsikonet i øverste højre hjørne. Dette vil føre dig til menuen Indstillinger.

3. Rul ned, indtil du ser fanen Siri-genveje. Tryk på den.

4. Der er to muligheder: Forbind hurtigt og Afbryd forbindelse. Vælg den første mulighed.

5. Indstil genvejen ved at skrive den sætning, du vil have Siri til at genkende, eller ved at optage den med din egen stemme.

I dette eksempel kan du se sætningen indtastet.

6. Når du indtaster eller optager sætningen, vises den med klare, sorte bogstaver.

Bemærk: Du kan stadig redigere sætningen ved at trykke på den og omskrive eller optage din stemme igen ved at klikke på Ændring af talt sætning.

Klik på Færdig. Hvis dit tastatur er synligt, vil knappen være i nederste højre hjørne (eksempel 1). Hvis det ikke er tilfældet, finder du det nederst i midten lige over sætningen Fjern genvej (eksempel 2).

Eksempel 1:

NordVPN forbinder med Siri

Eksempel 2:

Sletning af Siri-genveje

Sådan sletter du Siri-genveje.

1. Find app'en Genveje på din iOS-enhed. Du kan finde det ved at bruge søgefeltet i App-biblioteket. Når du ser app'en Genveje – tryk for at åbne den.

2. I Genvejsapp'en finder du alle de genveje, du har oprettet (bemærk, at nogle genveje er oprettet som standard), redigere og slette dem.

Hold fingeren på den genvej, du ønsker at slette, indtil du ser en tabel dukke op under det:

Du vil nu se forskellige måder at interagere med genvejen. For at slette den, skal du klikke på den sidste mulighed: Slet.
  3. Du skal bekræfte sletningen – så tryk på Slet genvej igen.