Kan jeg bruge Nord Security Center på ældre versioner af Windows og macOS

Nord Security Center understøtter ikke tidligere versioner af Nord Security-produkter. Hvis du på din enhed kører en ældre version af Windows eller macOS, som er inkompatibel med de nyeste Nord Security-apps, kan du derfor ikke bruge Nord Security Center til installation.

Bare rolig – du kan stadig drage fordel af dit pakkeabonnement ved at bruge versioner af NordVPNNordPass og NordLocker, der er kompatible med din enhed.

NordVPN

NordPass

NordLocker

Du kan uploade dine filer til krypteret cloud-lagring og få adgang til dem på ældre Windows- eller macOS-enheder ved hjælp af NordLockers Web Access-tjeneste.