Hvad er et usikkert lokalt netværk på iOS

Funktionen usynlighed på LAN er blevet frigivet på iOS. Dette reducerer problemet betydeligt. Bemærk dog, at aktivering af funktionen kan påvirke VPN-forbindelsens stabilitet på grund af ukorrekt implementering fra Apples side.

Hvis du har modtaget en besked om et potentielt usikkert netværk, kræver din forbindelse yderligere forsigtighed. Problemet opstår i scenarier, hvor en router tildeler ikke-RFC1918 IP-adresser til det lokale netværk. Dette kan virke teknisk, men i enkle vendinger kan visse typer af lokale netværkskonfigurationer resultere i, at VPN-trafik utilsigtet bliver eksponeret.

Bemærk: Denne funktion understøttes kun på 16+ OS-versioner

c649b1c4-3846-487e-9ca0-93bde2a77339

Hvad betyder det for dig?

Hvis du bruger en iOS-enhed på et netværk, der uddeler ikke-RFC1918 IP-adresser (som vores app registrerer), modtager du en advarsel. Dette betyder ikke automatisk, at netværket er skadeligt, men det er et tegn på, at du skal være ekstra forsigtig. Hvis det er muligt, anbefaler vi ikke at bruge dette netværk.

Hvis du har adgang til den router, du er tilsluttet, kan du ændre dit Local Area Network IP-område. For at gøre det skal du følge de trin, der er beskrevet i artiklen om kontrol og ændring af din wi-fi-konfiguration.

Vi er aktivt i kontakt med Apple og håber på en løsning, da der for øjeblikket ikke er nogen måde for os at løse problemet uden at bryde applikationen, hvilket vil resultere i forskellige forbindelsesproblemer. Indtil da skal du være opmærksom på eventuelle advarsler fra vores app og overveje at afbryde forbindelsen til netværk, der er markeret som potentielt usikre.

Tak, fordi du betror os dit privatliv på nettet. Vi er forpligtet til at sikre din digitale sikkerhed og vil fortsætte med at holde dig opdateret om yderligere udviklinger.