Problemer med autentificering i Mac-appen

Du ser muligvis denne meddelelse efter at have forsøgt at oprette forbindelse til NordVPN på macOS. Hvis NordVPN beder om godkendelsesoplysningerne, skal du indtaste din Mac-administratoradgangskode og vælge Tillad altid. Gør det op til 5 gange, hvis pop op-vinduet vises igen.

Hvis pop op-vinduet stadig vises igen, skal du følge nedenstående trin for at løse problemet:

Annuller pop up-vinduet, og prøv at skifte forbindelsesprotokol til OpenVPN (TCP). Den kan ændres i applikationsindstillingerne for NordVPN. Klik her for en vejledning i, hvordan du gør det. Når du har skiftet den, kan du prøve at oprette forbindelse igen.

1. Gå til siden NordAccount dashboard.
  2. Find oplysningerne for NordVPN-tjenesten i Dashboard > NordVPN.
  3. Kopiér adgangskoden til tjenesten.
  4. Indsæt det i VPN-forbindelsens pop-up adgangskode-felt.
  5. Vælg OK.
  6. Du kan få meddelelser med andre pop up-vinduer. Accepter dem. Hvis du bliver bedt om nøgleringsadgangskoden (fx neagent-pop-up), skal du indtaste dit adgangskoden for macOS-administrator og vælge Tillad altid.