Brug af NordLynx i NordVPN-appen - Windows

NordLynx er den teknologi, vi har bygget op omkring WireGuard®-protokollen. Det giver dig mulighed for at nyde hastighedsfordelene ved WireGuard uden at gå på kompromis med dit privatliv.

På Windows 7 og 8.1:

1. Installer NordVPN-appen til Windows, og gå til appens indstillinger i nederste venstre hjørne.

2. Vælg Automatisk tilslutning i venstre side af menuen, og sørg for at deaktivere indstillingen Vælg en VPN-protokol og server automatisk. Bagefter skal du klikke på VPN-protokol i rullemenuen og vælge NordLynx.

På Windows 10 og 11:

1. Klik på et tandhjulsikon i nederste venstre hjørne af appen.

2. Klik på indstillingerne for Forbindelse.

3. Under VPN-protokol skal du vælge Nordlynx.

WireGuard er et registreret varemærke tilhørende Jason A. Donenfeld.