Uautoriseret brug af kredit- og betalingskort

NordVPN tilbyder VPN-tjenester via abonnementer. Hvis du bemærker en mistænkelig opkrævning fra NordVPN eller et andet Nord-produkt på dit kortudtog, kontakt kundesupport for at få hjælp:

• E-mail: support@nordvpn.com
  • Livechat: Klik på chatboblen nederst til højre på den pågældende website.

Angiv disse oplysninger for at hjælpe med at finde betalingen:

• De første seks og de sidste fire cifre på kortet
  • Kortindehaverens navn
  • Opkrævet beløb
  • Transaktionsdao

Nogle gange kan opkrævningerne skyldes, at en ven eller et familiemedlem har brugt dit kort.