Hvad er omfattet af jeres tilbagebetalingspolitik?

Nedenfor kan du læse tilbagebetalings- og annulleringspolitikken, der er kernen i vores 30 dages fortrydelsesret:

"... hvis du ikke er tilfreds med vores tjenester, kan du annullere abonnementet og anmode om tilbagebetaling inden for 30 dage efter dit køb af vores tjenester ("Fortrydelsesretten"). Bemærk, at man kun kan få refunderet sit abonnement på grundlag af fortrydelsesretten efter det første køb af et abonnement. Når et abonnement er fornyet, kan det ikke refunderes på grundlag af fortrydelsesretten, medmindre gældende lovgivning bestemmer noget andet."

Disse og andre betingelser for vores tjenester kan findes i vores Servicevilkår.

Her er vores vejledning til, hvordan du kan annullere fornyelse af automatisk betaling.

Anmodning om tilbagebetaling

For at anmode om tilbagebetaling af din betaling, skal du kontakte vores kundesupportteam via live chat på support.nordvpn.com og angive, at du gerne vil have os til at tilbagebetale din betaling.

1. Du vil modtage et link til dit Nord Account-dashboard. Følg linket, og bekræft, at det er dig, der forsøger at få adgang til kontoen.

2. I det følgende vindue får du vist, hvilke betalinger der er berettigede til tilbagebetaling. Sådanne betalinger vil have en knap til Tilbagebetaling. For at fortsætte skal du klikke på Tilbagebetaling (Refund).

Vær opmærksom på, at ikke alle betalinger er berettigede til tilbagebetaling, og visse vilkår gælder afhængigt af, hvor du købte abonnementet:
    • Apple App Store: Abonnementer, der købes via Apple App Store, er underlagt Apples politikker for tilbagebetaling. Vi kan ikke udstede refusion for betaling foretaget via Apple App Store. For at få hjælp kan du kontakte Apple direkte via Apple-support.
    • Amazon Appstore: Hvis du har købt abonnementet via Amazon App Store, skal du kontakte Amazon direkte for at få hjælp via Amazon Support.
    • Google Play Butik: Der kan anmodes om tilbagebetaling for betaling foretaget via Google Play Butik via NordVPN's kundesupport, forudsat at de falder inden for de tilbagebetalingsvilkår, der er beskrevet ovenfor. Hvis betalingen blev foretaget inden for de sidste 48 timer, kan du desuden anmode om en tilbagebetaling direkte fra din Google Play-konto. For yderligere oplysninger bedes du gå til Google Play Support.
    • Detailhandlere eller forhandlere: Hvis du har købt et abonnement uden for NordVPN's hjemmeside (fx fysisk butik, onlinebutik eller markedsplads såsom BestBuy eller StackSocial), skal du tage direkte kontakt til forhandleren vedrørende tilbagebetaling.

1. Vælg årsagen til annullering af tjenesten og anmodning om tilbagebetaling i det næste vindue. Din feedback er uvurderlig, fordi den hjælper os med at finde områder, der kan forbedres, og sikrer en bedre oplevelse for alle vores brugere.
    Når du er færdig, skal du klikke på Send og fortsæt (Submit and Continue).

2. Du vil få vist en oversigt over din tilbagebetaling. Du kan bekræfte ved at klikke på Tilbagebetaling (Refund).

3. Når du har indsendt anmodningen, modtager du en e-mailbekræftelse, der angiver, at din tilbagebetaling er blevet indledt.

4. Du skulle nu kunne se status for tilbagebetaling af din betaling som Tilbagebetaling afventer (Refund Processing). Det betyder, at din anmodning er blevet modtaget og i øjeblikket behandles. Denne proces kan tage op til et par timer.

5. Når tilbagebetalingen er gennemført, ændres status for tilbagebetalingen på dit dashboard til Tilbagebetalt, og du modtager en e-mailbekræftelse. Bemærk, at afhængigt af din betalingsmetode kan det tage op til 10 hverdage, før tilbagebetalingen er på din konto. Hvis der er opstået fejl, eller du har yderligere spørgsmål, bedes du kontakte vores kundesupport direkte.