Installation af NordVPN-appen på iPhone eller iPad

Denne vejledning vil lære dig, hvordan du installerer og bruger NordVPN på en iPhone og iPad.

Indholdsfortegnelse:

Download og opsætning
Tilslutning til servere
Profiloplysninger

Indstillinger

Download og opsætning af appen

1. Åbn App Store.

2. Søg efter "NordVPN."

NordVPN app in App Store search.png

Bemærk: NordVPN vises muligvis ikke i App Store i visse områder med VPN-begrænsninger. Hvis det er tilfældet, så følg vores vejledning til download af NordVPN-appen til iPad og iPhone fra sådanne områder.

3. Tryk på knappen "Download".

Download NordVPN app from Apple App Store.png

4. Når overførslen er færdig, skal du trykke på knappen "Åbn".

Open NordVPN app in App Store.png

5. NordVPN-appen vil spørge, om du vil registrere en ny konto. Hvis du allerede har en NordVPN-konto, skal du klikke på Log ind nederst på skærmen.

NordVPN app Log in or sign up.png

Hvis du ikke har en konto, skal du trykke på Tilmeld dig for at gå til Nord Account for at oprette en konto. Der skal du indtaste din e-mailadresse og trykke på Fortsæt. Når du tilmelder dig, bliver du ført tilbage til NordVPN-appen, hvor du kan vælge din plan.

Create your account NordVPN app.png

6.  Når du er færdig, vil du se en meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger. Click “Agree and continue.

NordVPN privacy notification.png

Opret forbindelse til NordVPN-servere

1. Når du er logget ind, vil du se et kort og knappen Forbind hurtigt. Tryk på denne knap for automatisk at oprette forbindelse til en server, der anbefales af vores smarte algoritme baseret på dine behov og præferencer.

2. Når du opretter forbindelse første gang, vil du blive bedt om at tillade NordVPN at tilføje VPN-konfigurationer. Dette er en standardadvarselsmeddelelse – VPN-konfigurationer er nødvendige for at oprette forbindelse til VPN-servere. Da NordVPN er en respektabel VPN-tjenesteudbyder, skal du trykke på Tillad for at fortsætte.

NordVPN Configurarion access notification iOS.png

3. Hvis du bruger Touch ID, vil du blive bedt om at bekræfte dit valg med dit fingeraftryk.

4. Når forbindelsen er oprettetvil du se meddelelsen "Forbundet til (land)" over kortet, og landets kortnål bliver grøn. Et VPN-ikon vises også i statuslinjen langs skærmens øverste kant.

Valg mellem forskellige servere

1. Tryk på en landenål, og tryk på Forbind hurtigt for automatisk at oprette forbindelse til den server, der er bedst for dig i det pågældende land.

2. Du kan også se alle tilgængelige lande og specialservere ved at stryge op fra bunden af appen, når der ikke er valgt nogen landenål. Tryk derefter på dit valgte land for automatisk at oprette forbindelse til en server.

3. Du kan trykke på de tre prikker ved siden af et lands navn for at vælge en specifik by. NordVPN rangerer de tilgængelige servere baseret på dine behov.

4. Du kan også trykke på "Søg" for at finde en specifik server ved hjælp af dens servernummer.

Profiloplysninger

1. Mens du er på kortskærmen, kan du trykke på profilikonet i nederste højre hjørne for at få adgang til dine profiloplysninger, genveje og indstillinger.

2. Her kan du se dine abonnementsoplysninger (1), dit sikkerhedspanel (2), genveje (3), indstillinger (4) og Meshnet-oversigt (5).

NordVPN iOS profile tab.png

Dark Web Monitor

Når den er aktiveret, scanner denne funktion automatisk internettet for eventuelle lækkede legitimationsoplysninger, der er knyttet til din registrerede NordVPN-e-mailadresse. NordVPN-appen giver dig straks besked, hvis Dark Web Monitor registrerer dine legitimationsoplysninger på undergrundswebsteder. Læs mere om funktionens anvendelighed på vores Dark Web Monitor-side.

Security Score

NordVPN iOS Security Score.png

Disse trin fortæller dig, hvordan du fuldt ud beskytter dig selv med NordVPN.

Threat Protection

Når denne NordVPN-funktion er aktiveret, blokerer den automatisk annoncer, webtrackere og ondsindede links. Du behøver ikke en aktiv VPN-forbindelse, for at Threat Protection virker.

Multi-faktorgodkendelse

Multi-faktorgodkendelse (MFA) er en sikkerhedsfunktion, der hjælper med at beskytte adgangen til din konto. Når MFA er aktiveret, skal du gennemgå et ekstra sikkerhedstrin (normalt ved at give en kode genereret af en godkendelsesapp) for at logge ind på NordVPN. Vi har en detaljeret vejledning om, hvordan man aktiverer MFA for NordVPN.

Meshnet

Meshnet er en ny NordVPN-funktion, der giver dig mulighed for at oprette et sikkert, privat netværk til mange enheder placeret overalt i verden, få adgang til dem eksternt og sende al din online trafik via en anden enhed.

Indstillinger

VPN-forbindelse

NordVPN iOS VPN Connection section.png

Protokol: Skift mellem Nordlynx-, IKEv2-, TCP- og UDP-forbindelsesprotokoller. Vi har en detaljeret vejledning om hvilken VPN-protokol du skal vælge.
Automatisk tilslutning: Når automatisk tilslutning er aktiveret, vil NordVPN-appen automatisk forbinde dig til NordVPN, når din telefon er tændt og forbundet til et Wi-Fi-netværk. I afsnittet "Wi-Fi-netværk, der er tillid til" kan du deaktivere automatisk forbindelse til bestemte netværk. For eksempel kan du gøre en undtagelse for et Wi-Fi-netværk hjemmet, der er tillid til.
Nulstil VPN-profil: Nulstil VPN-konfigurationen på din enhed.

Generelt

nordVPN iOS General tab.png

Udseende: Vælg dit foretrukne applikationsudseende, herunder skift til et mørkt tema.
Meddelelser: Slå NordVPN-appmeddelelser til eller fra.
Hjælp os til at blive bedre: Send os anonyme data for at hjælpe med at forbedre vores tjenester.
Siri-genveje: Opret specifikke Siri-sætninger for at styre applikationen håndfrit.
Abonnement og privatlivsinfo: Alle dine abonnementsrelaterede oplysninger.
Bedøm os i App Store: Giv vores tjenester en anmeldelse i App Store.
Fortæl dine venner om NordVPN: Del oplysninger om vores app med dine venner og familie.