Installation af NordVPN på Amazon Fire-enheder

Du kan downloade NordVPN-applikationen til Amazon Fire-enheder i Amazon Appstore her. Husk, at førstegenerations Amazon Firestick ikke understøtter VPN-forbindelse.

Her er vores videovejledning i, hvordan du opsætter og bruger NordVPN på Amazon Fire-enheder:

Dette er en vejledning i, hvordan du installerer og bruger NordVPN-appen på Amazon Kindle Fire-enheder.

Først skal du downloade og installere NordVPN-applikationen på din Amazon Kindle Fire-enhed.

1. Tryk på Apps-menuen på din Kindles startskærm.

2. Åbn Amazon Appstore.

3. Skriv NordVPN i søgefeltet, og tryk på Hent.

4. Tryk på Download.

5. Når applikationen er installeret, skal du trykke på Åbn.

6. Du vil få vist applikationens hovedmenu. Tryk Sign up for at oprette en ny konto eller Log in, hvis du allerede har en.

7. Du får vist en QR-kode. Scan den med din smartphone-enhed, og vent, indtil din mobilenhed indlæser NordAccount-siden. Der fortsætter du tilmeldingsprocessen ved at indtaste dine ønskede adgangsoplysninger.

8. Opret en konto, og log ind i NordVPN på dit TV. Som vist på nedenstående skærmbillede bør du modtage et nummer, som du indsætter på nordaccount.com/remote fra din telefon, bærbare computer eller pc. Alternativt kan du blot scanne QR-koden.

Ved hjælp af en kompleks formel, der indeholder forskellige serverparametre, vælger Forbind nu den bedste server til dig på det pågældende tidspunkt

9. Du får muligvis et par advarselsmeddelelser. Det drejer sig om standardmeddelelser fra Android/FireTV for VPN-forbindelser, og du kan trygt klikke på OK. De kan også kræve, at du markerer et afkrydsningsfelt i vinduet.

10. Du kan også vælge en af landeknapperne under menuen Alle lande for hurtigt at oprette forbindelse til en server fra det pågældende land.

11. Under menuen Specialservere kan du finde serverkategorierne P2P, Obfuscated (Slørede), Dedikeret IP, Double VPN og Onion over VPN.

12. Under menuen Indstillinger kan du finde andre indstillinger for applikationen, som NordVPN app, valg af VPN-protokol, tilladelse af lokal netværksgenkendelse og indstilling af brugertilpasset DNS.

13. I afsnittet Pålidelige apps kan du tilføje specifikke apps for at omgå VPN-forbindelsen, også kendt som Split Tunneling.

14. Det er det hele! Derefter anbefaler vi, at du lærer vores applikationer at kende ved at følge vejledningerne for de vigtigste funktioner.