Forbind til NordVPN med Firefox-udvidelse

Hvis du ønsker at surfe sikkert på nettet med din Firefox-browser, kan du bruge vores NordVPN firefox-udvidelse, der sikrer din trafik med HTTPS.

Vi tilbyder også en mulighed for at blokere RTC-protokollen og forhindre IP-lækager. Adblockeren hjælper dig med at undgå phishing, malware og andre trusler. Du kan også bruge vores Bypass-liste til at udelukke bestemte websteder fraproxy-trafik.

Du kan få VPN-tjenesten til Firefox fra Firefox-webstedet for udvidelser

1. For at installere udvidelsen skal du klikke på Føj til Firefox.

2. Derefter vil du blive bedt om at give tilladelse til denne applikation, klik på Tilføj.

3. Derefter bliver du bedt om at tillade udvidelsen at køre i et privat vindue, vælg dette og klik på "Okay".

4. Når installationen er færdig, vil NordVPN-logoet vises i værktøjslinjen i øverste højre hjørne af browseren.

5. Klik på NordVPN-logoet. Du bliver bedt om at logge ind – Brug dine adgangsoplysninger til NordVPN.

rqRQ7pPllM (1).png

Sådan bruger og tilpasser du NordVPN-udvidelsen til Firefox

Eftersom du nu har en VPN til Chrome, skal vi se nærmere på, hvordan du kan oprette din første forbindelse og justere indstillingerne for udvidelsen, så de passer til dine behov.

UFKZdyiyjO (1).png

1. Beskyttet status: Når du opretter forbindelse til en NordVPN-server, vil denne bjælke bekræfte, at din forbindelse er vellykket ved at vise status som Beskyttet.
  2. Forbind hurtigt: Den hurtigste måde at begynde at bruge NordVPN-udvidelsen på. Når du trykker på Forbind hurtig, vil du straks blive forbundet til en NordVPN-server.
  3. Søg: Hvor Quick Connect-indstillingen vælger en serverplacering for dig, giver denne indstilling dig mulighed for at angive landet for NordVPN-serveren.
  4. Indstillinger: Her kan du finde dine indstillinger for Generelt, Forbindelse, Sikkerhed og Privatliv.

XT93dY7Ndm (1).png

Generelt: I disse indstillinger kan du finde dine abonnementsoplysninger, applikationens udseende, sprogindstillinger og en funktion til at importere og eksportere split tunneling-indstillinger.
    Forbindelse: Når du åbner forbindelsesindstillinger, kan du vælge automatisk at oprette forbindelse til NordVPN-servere eller tilføje webadresser, som du ønsker skal udelukkes fra NordVPN-forbindelsen.
    Sikkerhed og privatliv: Her kan du aktivere WebRTC Leaks-indstillingen og Threat Protection Lite. Du kan også vælge at slå sikkerhedsadvarsler for mistænkelige hjemmesider til.

5. Support: Du kan finde flere oplysninger om udvidelsen og muligheden for live chat med en medarbejder her.

DktSIkQhQ9 (1).png

6. Meddelelser: opdateringer og nyheder om NordVPN-udvidelsen.

83t9yyLOQD (1).png

7. Hovedvindue for udvidelse: Hvis du klikker her, kan du åbne hovedvinduet for udvidelsen.
  8. Liste over nyligt forbundne lande: Dette afsnit viser de lande, som du for nylig har oprettet forbindelse til. Hvis du ikke har oprettet forbindelse til nogen server endnu, vil du finde anbefalinger til lande, du kan oprette forbindelse til.