Opret forbindelse til NordVPN med Firefox-udvidelse

Denne artikel er tilgængelig på engelsktysk, fransk, italiensk, koreansk, japansk, hollandsk, polsk, portugisisk-brasiliansk, svensk, dansk og spansk.

Hvis du ønsker at surfe sikkert på nettet med din Firefox-browser, kan du bruge vores NordVPN firefox-udvidelse, der sikrer din trafik med HTTPS.

Vi tilbyder også en mulighed for at blokere RTC-protokollen og forhindre IP-lækager. Adblockeren hjælper dig med at undgå phishing, malware og andre trusler. Du kan også bruge vores Bypass-liste til at udelukke bestemte websteder fraproxy-trafik.

Du kan få VPN-tjenesten til Firefox fra Firefox-webstedet for udvidelser.

1. For at installere udvidelsen skal du klikke på Føj til Firefox.

tilføj til firefox er placeret ved siden af no nordvpn programnavn i højre side

2. Derefter vil du blive bedt om at give tilladelse til denne applikation, klik på Tilføj.

tilføj udvidelse er placeret i nederste højre hjørne, hvis pop-up vinduet med udvidelse

3. Derefter bliver du bedt om at tillade udvidelsen at køre i et privat vindue, vælg dette og klik på "Okay".

markér tillad denne udvidelse til at køre i private vinduer, og klik på okay, der er placeret i nederste højre hjørne af pop op-vinduet

4. Når installationen er færdig, vil NordVPN-logoet vises i værktøjslinjen i øverste højre hjørne af browseren.

nordvpn-udvidelseslogoet vil være placeret i øverste højre hjørne af din browser under minimere vindue

5. Klik på NordVPN-logoet. Du bliver bedt om at logge ind – Brug dine adgangsoplysninger til NordVPN.

Tip: Glem ikke at bruge en stærk adgangskode til din NordVPN-konto, da det vil hjælpe dig med at undgå angreb på adgangsoplysninger og vil holde din konto sikker. Da det ikke er en nem opgave at generere og huske stærke og sikre adgangskoder, anbefaler vi at downloade en gratis adgangskodemanager – NordPass.

Den genererer sikre adgangskoder, når det er nødvendigt og gemmer dem sikkert, så du undgår tidsspilde nulstilling af adgangskoder i fremtiden. NordPass tilbyder også en Firefox-tilføjelse.

Brug og tilpasning af NordVPN Firefox-udvidelsen

Lad os se på, hvordan du kan oprette den første forbindelse og justere indstillingerne for udvidelsen, så de passer til dine behov.

1. Beskyttet status: Når du opretter forbindelse til en NordVPN-server, vil denne bjælke bekræfte, at din forbindelse er vellykket ved at vise status som Beskyttet.
  2. Hurtig forbindelse: Den hurtigste måde at begynde at bruge NordVPN-udvidelsen på. Når du trykker på Quick Connect, vil du straks blive forbundet til en NordVPN-server.
  3. Søg: Mens Quick Connect-indstillingen vil bestemme en serverplacering for dig, giver denne indstilling dig mulighed for at angive NordVPN-serverens land.
  4. Kontoindstillinger: Her kan du finde dine kontooplysninger, ændre udvidelsessproget og indstille indstillingerne for Split-Tunneling

5. Supportassistance: Du kan finde flere oplysninger om udvidelsen og muligheden for live chat med en agent her.

6. Meddelelser: opdateringer og nyheder om NordVPN-udvidelsen.

7. Kontrol af fortrolighed og sikkerhed: Aktivér indstillingen WebRTC Leaks og aktiver Threat Protection Lite.

8. VPN-indstillinger: Slå den automatiske forbindelsesfunktion til her, og aktiver den opdelte tunnelfunktion.

9. Hovedvindue for udvidelse: Hvis du klikker her, kan du åbne hovedvinduet for udvidelsen.