Opret forbindelse til NordVPN med Chrome-udvidelsen

Denne artikel er tilgængelig på engelsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, koreansk, hollandsk, polsk, portugisisk-brasiliansk og svensk.

Opsætning af NordVPN Browser-udvidelsen

1. Tjek NordVPN-udvidelsen til Chrome fra vores websted, og få den fra Google Chrome Webshop.
  2. Klik på knappen Føj til Chrome (Add to Chrome).

tilføj til chrome er placeret ved siden af no nordvpn programnavn i højre side

3. Chrome spørger dig muligvis, om du vil tilføje udvidelsen. Klik på Tilføj udvidelse.

tilføj udvidelse er placeret i nederste højre hjørne, hvis pop-up vinduet med udvidelse

4. Derefter vil du modtage en meddelelse fra NordVPN om, at udvidelsen er blevet tilføjet.

notifikation om at nordpvn er blevet tilføjet til din chrome browser

5. Når installationen er færdig, vises NordVPN-logoet på værktøjslinjen i øverste højre hjørne af browseren. Klik på NordVPN-logoet, og du vil blive bedt om enten at logge ind eller tilmelde dig ved hjælp af Nord Account.

Diagram, Teams  Description automatically generated

Brug og tilpasning af NordVPN Chrome-udvidelsen

Lad os se på, hvordan du kan oprette den første forbindelse og justere indstillingerne for udvidelsen, så de passer til dine behov.

1. Beskyttet status: Når du opretter forbindelse til en NordVPN-server, vil denne bjælke bekræfte, at din forbindelse er vellykket ved at vise status som Beskyttet (Protected).
  2. Hurtig forbindelse: Den hurtigste måde at begynde at bruge NordVPN-udvidelsen på. Når du trykker på Quick Connect, vil du straks blive forbundet til en NordVPN-server.
  3. Søg efter et specifikt land: Mens Quick Connect-indstillingen vil bestemme en serverplacering for dig, giver denne indstilling dig mulighed for at angive landet for NordVPN-serveren.
  4. Menuindstillinger: Her kan du finde yderligere funktioner, såsom muligheden for at blokere WebRTC, aktivere Threat Protection Lite.
  5. Supportassistance: Du kan finde flere oplysninger om udvidelsen og muligheden for live chat med en agent her.
  6. Forbindelsesindstillinger: Du kan slå auto-forbindelse til for at få automatisk forbindelse, hver gang du åbner din browser, eller vælge Split-Tunneling-funktionen.

Og det er det! Nyd at surfe sikkert med din VPN til Chrome.

Tip: Glem ikke at bruge en stærk adgangskode til din NordVPN-konto, da det vil hjælpe dig med at undgå angreb på adgangssoplysninger og vil holde din konto sikker.

Da det ikke er en nem opgave at generere og huske stærke og sikre adgangskoder, anbefaler vi at downloade en gratis adgangskodemanager, som NordPass. Den genererer sikre adgangskoder for dig og gemmer dem sikkert, så du kan undgå at spilde tiden på nulstilling af adgangskoder i fremtiden. NordPass tilbyder også en Chrome-udvidelse.