Hvor mange enheder kan jeg anvende med NordVPN samtidigt

Kan NordVPN bruges med flere enheder?

I alt ti enheder kan være forbundet med én NordVPN-konto på samme tid. Hvis du forbinder enhederne til den samme server, skal du vælge forskellige VPN-protokoller (TCP og UDP er forskellige protokoller, så du kan forbinde en enhed til TCP og en anden til UDP på den samme server). Det betyder, at i alt fem enheder kan forbindes til en server på samme tid: via HTTP-proxy, SOCKS5, NordLynx, OpenVPN TCP og OpenVPN UDP. Hvis du har en anden enhed, kan du tilslutte den til en anden server ved hjælp af en hvilken som helst protokol.

Hvis du har endnu flere enheder, kan du konfigurere din router med vores VPN. Routeren tæller som en enhed, men alle enheder, der er forbundet til netværket, er beskyttet af VPN.

For at kunne bruge NordVPN på dine andre enheder skal du downloade vores applikation og logge ind på din NordVPN-konto.