Hvor finder jeg NordVPN's serverliste

Listen over NordVPN-serverplaceringer og de understøttede protokoller/tjenester i hvert land er tilgængelig på https://nordvpn.com/da/servers/.

På serversiden finder du også ekstra information om de forskellige servertyper, som NordVPN tilbyder. Derudover finder du også servervælgeren, som vælger den bedste server til dig. Her er et direkte link til den: https://nordvpn.com/servers/tools/.

NordVPN tilbyder tusindvis af servere i over 50 lande rundt om i verden. Ud over standard VPN-servere kan du vælge servere, der er optimeret til specifikke formål, såsom P2P-deling eller forbindelse fra lande med internetrestriktioner. Få mere at vide om de forskellige serverkategorier ved at klikke her.