NordVPN på smart-tv eller spilkonsol

Apple TV, Chromecast, Roku og videospilkonsoller såsom Xbox understøtter ikke den indbyggede VPN-funktion. Men du kan stadig bruge et VPN for at kunne spille sikkert. De fleste Smart TV'er understøtter det heller ikke, med undtagelse af Android-baserede TV'er. Der er dog stadig en løsning, så du kan få et VPN på TV. Hvis du har et Android TV, kan du downloade VPN til Android TV. I alle andre situationer har vi tre førende løsninger:

Tre måder at konfigurere et VPN på Smart-TV'er eller spillekonsoller på