Opsætning af NordVPN på konsol eller Smart-TV

Denne artikel er tilgængelig på engelsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, koreansk, hollandsk, polsk, portugisisk-brasiliansk, svensk, norsk og spansk.

Apple TV, Chromecast, Roku og videospilkonsoller som Xbox understøtter ikke den indbyggede VPN-funktionalitet. Men du kan stadig bruge et VPN til at spille sikkert.

De fleste smart-TV'er understøtter den heller ikke, med undtagelse af Android-baserede TV'er. Hvis du har et Android TV, kan du downloade den native NordVPN-app til det.

Der er fire måder, hvorpå du kan konfigurere et VPN på de andre platforme: