Fejlfinding i forbindelse med streaming

Hvis du har problemer med visse streamingtjenester, når du bruger NordVPN, så følg disse trin for at løse dem.

1. Sørg for, at din forbindelse ikke lækker data – DNS, IPv6 og WebRTC er de mest almindelige lækager. For at sikre, at din forbindelse er oprettet korrekt, skal du tjekke, om det af vores website fremgår, at din status er Beskyttet.

Screenshot 2023-10-23 112813.png

Hvis du er forbundet til en af vores servere, og din status er Ubeskyttet, skal du gå videre til de næste trin for at sikre, at din forbindelse er beskyttet.

1. For at stoppe eventuelle lækager fra din forbindelse, skal du følge disse vejledninger:
  1. Hvis problemerne fortsætter, skal du finde din enhed blandt vejledningerne nedenfor og følge Instruktionerne. Efter hvert trin skal du kontrollere, om problemet er løst. Hvis ikke, skal du fortsætte til næste trin.

Til Windows, macOS, Linux og routere

1. Ryd din browsers cache. Læs mere om hvordan i denne artikel: https://nordvpn.com/da/blog/how-to-clear-your-cache/.
  2. Genstart NordVPN-appen.
  3. Prøv at bruge en anden browser-/inkognitotilstand.
  4. Konfigurer NordVPN DNS-adresserne til 103.86.99.100 og 103.86.96.100 på din enhed.
  5. Genstart din enhed.

Til Android-/iOS-telefoner eller -tablets

1. Hvis du bruger en bestemt streamingtjeneste-app, skal du gennemtvinge den til at stoppe, rydde app-cachen og genstarte den.
  2. Genstart NordVPN-appen.
  3. Konfigurer NordVPN DNS-adresserne til 103.86.99.100 og 103.86.96.100 på din enhed.
  4. Genstart din enhed.

Til Android TV-bokse

1. Hvis du bruger en bestemt streamingtjeneste-app, skal du gennemtvinge den til at stoppe, rydde app-cachen og genstarte den:
    1. Gå til Indstillinger > Præferencer > Flere indstillinger > Apps.
    2. Find streamingtjeneste-appen, og tryk på den.
    3. Klik på knappen Gennemtving stop(Force Stop).
    4. Klik på knappen Ryd cache(Clear Cache).

2. Genstart NordVPN-appen.
  3. Konfigurer NordVPN DNS-adresserne til 103.86.99.100 og 103.86.96.100 på din enhed.
  4. Genstart din enhed.

Til Amazon Fire TV-enheder

1. Hvis du bruger en bestemt streamingtjeneste-app, skal du gennemtvinge den til at stoppe, rydde app-cachen og genstarte den:
    1. Gå til Indstillinger > Applikationer > Administrer installerede applikationer.
    2. Find streamingtjeneste-appen, og tryk på den.
    3. Klik på knappen Gennemtving stop(Force Stop).
    4. Klik på knappen Ryd cache(Clear Cache).

2. Genstart NordVPN-appen.
  3. Genstart din enhed.

Hvis intet af ovenstående løser dit problem, bedes du kontakte vores supportteam direkte.

NordVPN-tjenesten bør aldrig bruges til at omgå ophavsretsregler. NordVPN hverken tillader, accepterer eller godkender, at tjenesten anvendes til den slags formål. For yderligere oplysninger bedes du læse NordVPN's servicevilkår.