NordVPN til Disney Plus: Sådan streamer du sikkert

Denne artikel opdateres, hver gang vores konfigurationer ændres. Hvis du begynder at opleve problemer med at bruge vores VPN til Disney Plus, skal du vende tilbage til dette indlæg for at se, om der er nye oplysninger.

For at få sikker adgang til Disney+ anbefaler vi, at du bruger tjenesten, mens du er forbundet til NordVPN-servere.

Sådan får du sikker adgang til Disney+ med NordVPN:

Hvis du oplever problemer, mens du bruger et VPN til Disney+, skal du prøve følgende:

• Ryd din browsers cache.
  • Opret forbindelse til en anden VPN-server.
  • Skift din enheds DNS-adresser til NordVPN's DNS-servere.
  • Få adgang til Disney+ i din browser, mens du bruger NordVPN's browserudvidelse.

Hvis ovenstående ikke løser dit problem, bedes du se vores fejlfindingstrin for streaming. Hvis du har spørgsmål om, hvordan du streamer sikkert ved hjælp af et VPN til Disney+, kan du kontakte vores kundesupport.

Under visse omstændigheder kan streaming af indhold (ved hjælp af video on demand, online-tv-platforme eller andre kilder), der kun er tilgængeligt uden for dit bopælsland, være ulovligt. Kontroller altid, om du har den juridiske myndighed til at få adgang til det materiale, du ønsker at streame.

Bemærk, at NordVPN-tjenesten aldrig bør bruges til at omgå ophavsret eller andre bestemmelser. NordVPN hverken fremmer, inducerer eller letter på anden måde brugen af tjenesten til den slags formål. For yderligere oplysninger bedes du læse vores generelle servicevilkår og yderligere vilkår forNordVPN.