Hvad er Threat Protection og Threat Protection Lite

Threat Protection er en funktion, der automatisk blokerer reklamer, trackere og URL'er med malware. Det sletter også malware, der er blevet downloadet. Det er ikke nødvendigt med en aktiv VPN-forbindelse, for at Threat Protection kan fungere. Få mere at vide ved at klikke her.

Threat Protection fås til:

• Windows (du kan også vælge Threat Protection Lite-versionen)
  • macOS (du kan også vælge Threat Protection Lite-versionen)

Threat Protection Lite er en funktion, der beskytter dig mod reklamer, usikre forbindelser og skadelige websites, når du er tilsluttet NordVPN-serveren.

Threat Protection Lite fås til

• Android
  • iOS
  • Linux
  • macOS
  • Windows

• NordVPN-udvidelse til Chrome
  • NordVPN-udvidelse til Firefox
  • NordVPN-udvidelse til Edge
Vil du vide mere?

Tjek NordVPN ud på YouTube!

Hvad er forskellen mellem Threat Protection og Threat Protection Lite?

Der er nogle hovedforskelle mellem disse funktioner:

• Threat Protection fungerer uden at være forbundet til et VPN, hvorimod Threat Protection Lite-funktionen kræver, – at du er forbundet til en NordVPN-server.
  • Disse funktioner er tilgængelige på forskellige operativsystemer: Kun Windows og macOS-enheder understøtter begge disse funktioner, mens Android, iOS og Linux-enheder samt Chrome, Firefox og Edge udvidelser kun understøtter Threat Protection Lite.
  • Threat Protection vil slette enhver downloadet malware, mens Threat Protection Lite ikke sletter downloadet malware.

Beskyt dine enheder

Prøv NordVPN's beskyttelse døgnet rundt mod reklamer, trackere og malware-websites – selv uden VPN-forbindelsen.