Sådan finder du den bedste server

Det er nemt at finde den bedste NordVPN-server i USA, Storbritannien eller et hvilket som helst andet sted i verden med både NordVPN-appen og servervælgeren.

På PC'er, bærbare computere, mobile enheder og Smart TV'er

1. Åbn NordVPN-appen.
  2. Vælg din ønskede placering fra listen over lande.
  3. Tryk på den, og vent, indtil der er etableret en forbindelse.

Alternativt kan du bruge knappen Forbind hurtigt (Quick connect).

Så nemt er det! Bag kulisserne bruger NordVPN-appen en særlig algoritme, som bestemmer hvilken server der er bedst for dig. Denne søgning er baseret på flere vigtige faktorer, herunder serverens afstand fra din faktiske placering og serverens belastning.

På routere og visse OpenVPN-opsætninger

1. Vælg det land, som du ønsker serveren skal være i.
  2. Klik på Vis avancerede muligheder for at vælge den type server, du vil oprette forbindelse til, og den protokol, du vil bruge.
  3. Dette er serverens værtsnavn, som du skal bruge i manuelle VPN-forbindelseskonfigurationer.
  4. Dette er navnet på den server, du skal oprette forbindelse til. Brug den til at finde og oprette forbindelse til serveren i vores applikation.
  5. Hvis du klikker på Vis tilgængelige protokoller, vil du se en liste over alle de forbindelsesprotokoller, du kan bruge til at oprette forbindelse til denne server. Det er også her, du kan downloade TCP- og UDP .ovpn-konfigurationerne til manuelle opsætninger.

Husk, at alle vores apps automatisk vælger den bedste server til dig.