Sådan finder du den bedste server til din forbindelse

Denne artikel er tilgængelig på engelsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, koreansk, hollandsk, polsk, portugisisk-brasiliansk, svensk og spansk.

Det er nemt at finde den bedste NordVPN-server i USA, Storbritannien eller et hvilket som helst andet sted i verden med både NordVPN-appen og servervælgeren.

På pc'er, bærbare computere, mobile enheder og Smart TV'er

1. Åbn NordVPN-appen.
  2. Vælg din ønskede placering fra listen over lande.
  3. Tryk på den, og vent, indtil en forbindelse er etableret med succes.

Alternativt kan du bruge knappen Hurtig forbindelse (Quick connect).

Så simpelt er det virkelig! Bag kulisserne bruger NordVPN-appen en særlig algoritme, som bestemmer hvilken server der er bedst for dig. Denne søgning er baseret på flere vigtige faktorer, herunder serverens afstand fra din faktiske placering og serverens belastning.

På routere og visse OpenVPN-opsætninger

1. Vælg det land, som du ønsker serveren skal være i.
  2. Klik på Vis avancerede muligheder for at vælge den type server, du vil oprette forbindelse til, og den protokol, du vil bruge.
  3. Dette er serverens værtsnavn, som du skal bruge i manuelle VPN-forbindelseskonfigurationer.
  4. Dette er navnet på den server, du skal oprette forbindelse til. Brug den til at finde og oprette forbindelse til serveren i vores applikation.
  5. Hvis du klikker på Vis tilgængelige protokoller, vil du se en liste over alle de forbindelsesprotokoller, du kan bruge til at oprette forbindelse til denne server. Det er også her, du kan downloade TCP- og UDP .ovpn-konfigurationerne til manuelle opsætninger.

skærm af de anbefalede servere

Husk, at alle vores apps automatisk vælger den bedste server til dig.

Tip: Din VPN-forbindelses sikkerhed afhænger også af adgangskoden til din konto. Glem ikke at bruge en stærk adgangskode på din konto, da det vil hjælpe dig med at undgå angreb på legitimationsoplysninger og vil holde dine forbindelser sikre og uden afbrydelser.

Da generering og hukommelse af stærke og sikre adgangskode ikke er en nem opgave, anbefaler vi at downloade vores gratis adgangskodemanager – NordPass. Den genererer sikre adgangskoder for dig og gemmer dem sikkert, så du kan undgå at spilde tiden på nulstilling af adgangskoder i fremtiden.